De ervaringen van mensen die al collectief hebben ingekocht

Loading

Site p-OurDesk

‘Ons personeel op krachtige wijze voor u inzetbaar’

p-OurDesk is een jonge enthousiaste organisatie die met haar diensten als doel heeft het inhuren van de flexibele schil in uw organisatie efficiënter te maken en de kwaliteit van arbeid te verhogen. Daarnaast zal het voor zowel de vragers als aanbieders van flexibele arbeid de transparantie vergroten.

Waar wij voor staan zit opgesloten in onze naam:

p-ourDesk; personeel, samenwerken en één ‘desk’ als marktplaats voor flexibele arbeid. Dat geeft de mensen en organisaties waarvoor we werken POWER. En zo spreek je dat dus uit: PowerDesk. Een positionering die ook onze belofte is.

Centraal staat dat p-OurDesk volledig onafhankelijk van welke aanbieder dan ook invulling geeft aan de flexibele schil van organisaties, terwijl we onze aanbieders van flexibele arbeid toegang geven tot de vraag uit de markt. Hiermee geven we daadwerkelijk invulling aan kwaliteit van (flexibele) arbeid.

Onze dienstverlening is een proven concept. p-OurDesk beschikt over uitgebreide relevante ervaring in het bij elkaar brengen van vraag naar en aanbod van flexibele arbeid.

Klik hier als u wilt weten wat p-OurDesk voor uw organisatie kan betekenen.

Bent u een aanbieder van flexibele arbeid (uitzendbureau, detacheerder, bemiddelaar of ZZP-er), klik dan hier.